Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال های پیش از انقلاب از بندر شهید حقانی برای تخلیه و باگیری کالا و محدودی نیز برای جابه جایی مسافر استفاده می شدو تردد به جزایر قشم، هرمز و هنگام تنها در روزهای خاصی بود؛ اما در حال حاضر ترددها منظم و استاندار و هر روزه انجام می شود و عنوان برگترین بندر مسافر بری کشور را بدست آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ روزگاری هرمزگان دارای محرومیت های فراوانی بوده و در شاخصه های مختلف در سطح بسیار پایینی قرار داشته؛ اما بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی این استان بر مدار پیشرفت قرار گرفته و در بسیاری از حوزه های عمرانی، آبادانی، سازندگی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. گوی سبقت را از سایر نقاط دنیا گرفته است.

بندرعباس به عنوان مرکز هرمزگان نیز قبل از پیروزی انقلاب اسلامی حال خوبی نداشته و حتی منابع خدادادی آن نیز در اختیار کشورهای بیگانه قرار داشته؛ با پیروزی انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت روز افزون بندرعباس هستیم به طوری که عنوان پایتخت اقتصادی کشور را به دست آورده است.

بزرگترین تولید کننده میعانات گازی، داشتن بزرگترین بازار ماهی فروشان کشور، داشتن بزرگترین اسکله مسافر بری کشور همه و همه عنوان هایی هست که به برکت انقلاب اسلامی به شهر ساحلی بندرعباس رسیده است.

بندر شهید حقانی بندرعباس بزرگ ترین پایانه مسافربری کشور به شمار می رود که روزانه با بیش از 40 فروند شناور استاندارد و پیشرفته ظرفیت جا به جایی همزمان بیش از چهار هزار نفر برای سفرهای دریایی به جزیره قشم ، هنگام و هرمز را دارد.

با نگاهی به تصاویر آرشیوی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی می توان دربافت که اسکله شهید حقانی بندرعباس تا قبل از انقلاب دارای چندین قایق بوده که با استفاده از آن مسافرین و کالا جا به جا می شد.

اسکله مسافری دریایی شهید حقانی امروزه مجهز به امکانات رفاهی  تفریحی و اقامتی شامل کافی شاپ، رستوران، باجه های فروش بلیط و سرویس های بهداشتی شده بوده و روز به روز نیز به امکانات آن افزوده می شود.

هر ساله ایام نوروز بندر شهید حقانی میزبان خیل عظیمی از گردشگران بوده که برای گذراندن اوقاتی خوش به جزایر هرمز، هنگام و  قشم عزیمت می کنند و خط ویژه امدادهای دریایی نیز برای خدمات رسانی هر چه بیشتر به شهروندان و مسافران در سال های اخیر راه اندازی شده است.

سال های پیش از انقلاب از این اسکله برای تخلیه و باگیری کالا و محدودی نیز برای جابه جایی مسافر استفاده می شدو تردد به جزایر قشم و هرمز تنها در روزهای خاصی بود؛ اما در حال حاضر ترددها منظم و استاندار و هر روزه انجام می شود.

تصویر زیر نمایی از اسکله شهید حقانی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب اسلامی شهید حقانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، قاسم قادری سرپرست اداره در جلسه هم‌اندیشی حوزه گردشگری، از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای مشورتی گردشگری مزکز استان به صورت منظم و ماهانه برگزار خواهد شد، گفت: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش ،کمیته گردشگری و برند سازی ،کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی ، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر،هتل ها،رستوران‌ها ،راهنمایان تور ،صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد. وی عنوان داشت: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام که شامل: آموزش در حوزه گردشگری (همه رشته های فعال و افراد دارای مجوز - دهیاران و شورای اسلامی روستا ادارات مرتبط )، شناسایی ظرفیتهای گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی نمودن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری

قادری اظهار امیدواری کرد: با رهنمودهای ایزدی، مدیرکل میراث فرهنگی استان مازندران و حمایت نوبخت فرماندار مرکز استان، برنامه ریزی دقیق با مشارکت آحاد مردم و دستگاههای اجرایی مرتبط در آینده‌ای نزدیک شاهد توسعه گردشگری ساری، شاهد شهر تماشایی ساری باشیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901978

دیگر خبرها

  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • تا پرتاب ماهوار از پایگاه فضایی چابهار وقت زیادی باقی نمانده
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • کارگران موتور محرکه و بازوان پرتوان جامعه‌ هستند